Forum samochodowe » Renault forum » Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II?

Autor Wiadomość
lizard76

Post2009-04-12, 15:51      Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II? Odpowiedz z cytatem
Witam moze ktos wie jak zdjac tapicerke z tylnych drzwi w scenicu II Nie chce na sile nic rozwalic, bede wdzieczny za rady

Reklamy
wladzik1

Post2009-04-18, 09:34      Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II? Odpowiedz z cytatem
Po odkręceniu wszystkich widocznych śrub zobacz też że jest w tym zakątku gdzie jest przycisk do otwierania szyb ja nie zauważyłem i urwałem reszta jest na zatrzaski troszkę siły trzeba a co poszedł plastik w podnośniku

lizard76

Post2009-04-20, 16:13      Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II? Odpowiedz z cytatem
szyba sie otworzyla i juz tak zostalo-juz sie dostalem do srodka ale udalo mi sie zdjac tylko ten frafment "meterialowy" i dojscie po jego zdjeciu jest dosc kiepskie.Wyciagnolem kawalek plastiku taki z lukiem al za nic nie wiem jak to ma byc zamontowane a nie moge nigdzie znalesc jakiegos schematu jak ta wyglada.Na razie podparlem szybe kijkiem-jak w maluchu ,ale sprawy to nie rozwiazuje Smile Smile

wladzik1

Post2009-04-20, 18:33      Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II? Odpowiedz z cytatem
Kolejny scenic z kijkiem ja mam już dwa kijki najlepiej kupić cały podnośnik koszt na allegro jak dobrze trafisz to od 150 zł tylko musisz uważać bo te plastiki to wada fabryczna i w 2004 pękają jak nie pogiąłeś linek możesz spróbować kupić sam plastik na allegro kiedyś facet miał z dożywotnią gwarancją wtopił tam jakąś śrubę żeby nie pękały mi się na razie nie chce za to zabierać

lizard76

Post2009-04-22, 09:36      Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II? Odpowiedz z cytatem
Kurcze jakna autko nie najtansze (mam na mysli ceny nowek)mogli by sie poczowac do usuwania takich wad fabrycznych.A udalo Ci sie zdjac caly boczek z drzwi a nie tylko ten kawalek welurowy, bo ja zdjolem tylko ten welur a jak ogladalem reszte to znalazlem tylko 1 srube na samym dole po srodku ale jej odkrecenie niczego nie zmienia .....

Forum samochodowe » Renault forum » Jak zdjac tapicerke wtylnych drzwiach w scenic II?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: