Forum samochodowe » Fiat forum » Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć

Autor Wiadomość
zigzak

Post2013-06-29, 15:00      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
jw. jaki model instalacji będzie najlepszy do grande i kto w Krakowie mi to dobrze zrobi?

Reklamy
masztalerz

Post2013-06-29, 18:34      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
Nie proście podjechać, albo przedzwonić do zakładu i zapytać? Spróbuj w LPG HOUSE, mnie montowali i kalibrowali instalację.

Turbopama_pl

Post2013-07-16, 13:58      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
Właśnie takie rozwiązanie byłoby tutaj najbardziej odpowiednie. Podjedź do dobrego zakładu i zapytaj o wszystko,fachowiec będzie najlepiej wiedział który model instalacji będzie tutaj odpowiedni.

LevelUP VW
Golf IV

Post2013-08-20, 09:55      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
instalacja zrobiona? Jakaś sugestia/opinia jest?

zigzak

Post2013-08-22, 20:48      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
Teraz ponad miesiąc po montażu mogę się w jakiś sposób wypowiedzieć. Przede wszystkim jakie wrażenia po montażu: nie czuję podczas jazdy, że mam gaz, auto nie straciło ani zrywności aani mocy = duzy plus dla mnie. Koszty paliwa wiadomo - spadły. Koszty utrzymania - tego jeszcze po miesiącu powiedzieć nie mogę, ale ponoć wystarczy regularna diagnostyka i będzie ok. "Korek wstydu" mam zamontowany przy wlewie paliwa więc wygodnie się do niego dostać a na stacji nie trzeba padać na kolana jak muslimy. Czyli jeżeli chodzi o kwestie techniczne to bez zastrzeżeń do gazu jak na razie, mam nadzieje, że tak już zostanie.

nr do tego zakładu polecam!!! (12) 383 40 09

Twoje-Dywaniki_pl

Post2014-01-14, 15:07      Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć Odpowiedz z cytatem
Masz kilka ciekawych i zarazem dobrych instalacji lpg do wyboru,jaki budżet możesz na to przeznaczyć? Od niego ściśle uzależnimy wybór.

Forum samochodowe » Fiat forum » Jaka inst. LPG najlepsza do punto grande i gdzie założyć
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: