Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-01-22, 07:10      Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo Odpowiedz z cytatem

Reklamy
KiLoF

Post2018-01-22, 07:10      Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo Odpowiedz z cytatem
Zajebisty, ale raczej tak jak napisane rynek hamerykański

norekkorek

Post2018-01-22, 12:03      Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo Odpowiedz z cytatem
Stylistyka rzeczywiście amerykańska. Ciekawe ile za niego krzykną. Też wole duże suvy jak np. rexton niż malutkie crossovery udające terenówki co ciasne są a 4x4 w nich nie uświadczysz

Supertata

Post2018-01-28, 13:47      Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo Odpowiedz z cytatem
Chyba tylko pod rynek amerykański bo i nazwa dziwna a i wymiary pod typowego amerykanina. Sukcesu nie wróżę bo tam jest zbyt silna konkurencja i się będzie im ciężko przebić tym bardziej na fali obecnej polityki w USA.

Janusz,

Post2018-01-31, 15:25      Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo Odpowiedz z cytatem
No jestem bardzo ciekaw jak ten model będzie się sprawdzał w terenie. Jeden z modeli Kia ostatnio miałem okazję wypożyczać w Panek i sprawdził się całkiem nieźle. Mam nadzieję że ich SUV będzie jeszcze lepszy.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Kia Telluride - flagowy SUV już niedługo
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: