Forum samochodowe » Honda forum » Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-01-06, 22:39      Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Prix

Post2009-01-06, 22:40      Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta... Odpowiedz z cytatem
Ja do końca nie jestem przekonany do tak skomplikowanego rozwiązania. Ciekawe ile faktycznie będzie palić. Ostatnio w USA wybrano VW Jetta z silnikiem TDI za Green Car of the Year. Może tędy droga.

tomecek75 Honda
Insight

Miasto: Rotterdam

Post2009-11-18, 21:55      Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta... Odpowiedz z cytatem
prawda jest taka ze mam honde insight juz 4 miesiace zroilem tym autem 14500 kliometrow.i nie jest tak trzgicznie srednia mi wyszla 5.1 z ostatnich 6000 kilometrow przewaznie w mniescie.w trasie przy 100 na godzine spokojnie utrzymujesz 4 L .jednakrze jesli auto uzywasz w mniescie czyli gasisz i startujesz to wychodzi lekko ponad 5.5 L.wiec nie jest zle .rekord naj oszczedniejszej jazdy byl 3.2L jadac ciagle za tirami.ogulnie ma duzo zalet i jedna wade chlodne plastiki wykonczenia.

Forum samochodowe » Honda forum » Komentarze do: Honda Insight Hybrid: nowe zdjęcia auta...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: