Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-04-11, 19:59      Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
123Daro123

Post2009-04-11, 20:00      Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z... Odpowiedz z cytatem
""Po prostu, katastrofa..."" według mnie przesadzili z tym arykułem. Silnik może nie jest najmocniejszy ale co więcej wymagać od silnika co ma 1.8 albo 2.0 tdi i jest przymocowany do takiej masy... według mnie i tak świetnie się sprawuje. A zawieszenie? według mnie nie jest "problemowe" jest bardzo solidne i mocne. ""Nietrwałe okazują się tylny mechanizm różnicowy, tylny most i przekładnia kątowa"" -trzeba co rok wymieniać oleje, a jak to zrobić w tylnym mechanizmie różnicowym trzeba na to wpaść, albo zadzwonić do serwisu Land Rovera i się dowiedzieć, i wtedy nie ma z tym większych problemów. Dbaj o swój pojazd a będzie sprawiał problemów.

zet2

Post2012-09-09, 08:17      Land Rover Freelander I - Na asfalt z awariami Odpowiedz z cytatem
Jak na "katastrofę" to zaskakująco dużo jeździ Freelanderów w całej Europie i to w całkiem niezłej formie. Autora chyba poniosło...

kiss

Post2014-03-17, 15:35      Land Rover Freelander I - Na asfalt z awariami Odpowiedz z cytatem
Zapłaciły ci inne marki żebyś jechał po freelanderze? Owszem trzeba uważać na przeniesienie napędu ale bez przesady ! Jak chcesz jeździć po dżungli to kup terenówkę a nie SUV-a ! Wymagacie cholera wie czego od swoich samochodów i używacie nie zgodnie z przeznaczeniem ! Terenówka - UAZ , SUV - Freelander widzisz różnicę ?

smooter

Post2014-05-11, 09:58      Land Rover Freelander I - Na asfalt z awariami Odpowiedz z cytatem
kiss napisał:
Zapłaciły ci inne marki żebyś jechał po freelanderze? Owszem trzeba uważać na przeniesienie napędu ale bez przesady ! Jak chcesz jeździć po dżungli to kup terenówkę a nie SUV-a ! Wymagacie cholera wie czego od swoich samochodów i używacie nie zgodnie z przeznaczeniem ! Terenówka - UAZ , SUV - Freelander widzisz różnicę ?

SUV ma być wygodnym środkiem transportu wszędzie tam, gdzie np. nie ma dobrej jakości dróg, a nie terenówką.

KonradAlfa

Post2014-06-02, 08:26      Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z... Odpowiedz z cytatem
Szukają dziury w całym.To jest wygodne,rodzinne auto na nasze drogi.

tomasetti

Post2014-06-08, 08:13      Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z... Odpowiedz z cytatem
Na nasze drogi to żadnego jeszcze nie przewidzieli.

Karol Pieczara

Post2015-01-03, 13:58      Land Rover Freelander I - Na asfalt z awariami Odpowiedz z cytatem
Mam Landka i jestem zadowolony !!!

Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Komentarze do: Land Rover Freelander I - Na asfalt z...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: