Forum samochodowe » Mitsubishi forum » Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2010-05-13, 05:41      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2010-05-13, 05:41      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
Jeździłem tylko że w wersji sedan, auto jest mułowate, osiągi są słabe, wnętrze jest tandetne. Generelnie auto walczy tylko ceną a za ta kase można kupić Golfa VI który jest w mojej opinii o niebo lepszy

ja21

Post2010-05-13, 21:07      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
Szczególnie jeżeli chodzi o technologię i jakość, jak Lancer to tylko Evo inne odpadają. I raczej mała to konkurencja dla Golfa...

Easy Hyundai
Getz

Miasto: Bardo

Post2010-05-15, 17:23      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
Wygląda słabo, technologia kiepska i co tu więcej pisać? Czyli na rynku nie ma niczego do zwojowania.

woles03

Post2010-05-27, 20:37      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
opinie użytkownika: plusy- wygląd, dynamika jak na silnik bez doładowania to super, na razie bez problemów po przejechaniu 15 tys, wygoda, itp minusy: ie widzę , spalanie w mieście 3miasto w korkach od 8,5 do ponad 12 zależy od charakteru kierowcy , dodam ze miałem audi A4 i spalanie wieksze było ogólnie + polecam

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-05-28, 21:11      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
W silniku 1.8 plusem jest całkiem ciekawy dźwięk pracy jednostki (tak, jakby miał tłumik sportowy porządnego producenta wstawiony), z kolei nie pierdzielcie o Golfie, bo ma chyba o połowę mniejszy bagażnik, więc jakie tu porównanie, a mułowatość zależy od wyboru silnika. Chyba z Jettą byłoby bardziej adekwatne porównanie, choć nie wiem, czy cenowe bo VW są z reguły przesadnie drogie...

Dale

Post2011-03-09, 15:07      Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony... Odpowiedz z cytatem
Jak można porównywać Lancera z Golfem? tymbardziej że tego lancera można mieć już za mniej niż 60tysi, a w tej cenie dostaniemy golfa 1.4 MPI 80KM muła bagiennego z niedzieloną tylną kanapą i bez radia w standardzie. Mam takiego lancera w pracy i ogólnie muszę powiedzieć że to fajne auto. Bagażnik jak w Corsie? dlaczego nikt nie napisał że rzekome 288l to jest pojemność z dodatkową podłogą!!! taką którą wkłada się żeby nie było progu w bagażniku. Spalanie w mieście jest takie jakie jest dla silnika 1.8 Civic 1.8 może spali z pół litra mniej bo jest lżejszy. Przyspieszenie 10,4s? tak jest w danych, ale tego pewnie też nie sprawdziliście bo nie wyświetla się w komputerze pokładowym. Tym samochodem da się zrobić 100km/h spokojnie poniżej 10s, nie wierzycie? wejdzie na forum mitsumaniaki, to zobaczycie że każdy dealer w Europie podaje inny czas do 100. Samochód fajny ma klika swoich wad, ale za mniej niż 60k (mówię o podstawowej wersji 1.8)chyba nie da się nic lepszego kupić. Powodzenia

Forum samochodowe » Mitsubishi forum » Komentarze do: Mitsubishi Lancer 1,8 - oswojony...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: