Forum samochodowe » Mitsubishi forum » Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2010-01-18, 19:53      Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Schakal

Post2010-01-18, 19:53      Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z... Odpowiedz z cytatem
W artykule w ostatnim zdaniu jest błąd. Powinno być Lancer Evolution XI a jest Lancer Evolution IX Wink

Toolbox

Post2010-01-19, 07:12      Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z... Odpowiedz z cytatem
Ja zostawiłbym Lancera takim jak jest ale na litość boską niech ktoś coś zrobi z tym kokpitem bo na ten plastik patrzyć się nie da nie wspomnę o dotykaniu. Wiem że to auto sportowe ale za tą kasę naprawdę można dać lepsze wykończenie (jeśli w Polo za 40 tys można?)

ja21

Post2010-01-19, 22:53      Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z... Odpowiedz z cytatem
Błagam was, nie pakujcie hybryd do tego typu auto! Co to ma być w ogóle, jak ktoś chce być eco to niech kupi Priusa, a auta typu Lancer ma służyć do czegoś innego... Może warto żeby Mitsu popróbowało coś takiego jak VW może jakiś BlueMotion czy coś... tylko nie hybryda!

Forum samochodowe » Mitsubishi forum » Komentarze do: Mitsubishi Lancer Evolution XI z...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: