Forum samochodowe » Alfa Romeo forum » Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-07-06, 14:31      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Rubinio

Post2009-07-06, 14:31      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
ogólnie to mieszanka nowego Bravo z Deltą...tył ok ale przód z deka porazkowy.

ferari

Post2009-07-06, 20:42      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
Szkoda że przód nie jest podobny do volkswagena byłoby idealnie

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2009-07-06, 20:47      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
Nie wszystko w życiu to VW (i klekocze jak TDi) - wiem, life is brutal! Nisko się cenicie, jak szczytem Waszych marzeń jest auto spod marki VW...:p Very Happy Ta Alfa to jaka klasa - coś mniejszego od MiTo, z jakimi autami ma konkurować?

Rubinio

Post2009-07-06, 21:12      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
Ciekawe dlaczego wyszedłeś z ząlozenia że wolę Golfa...powiem Ci że mam auto przy którym golf to ścierwo i nawet bym na niego nie splunał. I mam prawo do tego by uwazac ze w tej alfie przód jest spartolony kompletnie.

Prix

Post2009-07-06, 22:42      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
A później płaczą, że VW lepiej się sprzedają, a są takie "nudne". Mogliby z tym przodem coś jeszcze pomyśleć bo taką stylistyką to przyciągną może klientów, ale nie rynek. Nie dziwię się, że taki Golf wciąż jest najlepiej sprzedającym się autem w Europie.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2009-07-07, 07:50      Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej... Odpowiedz z cytatem
@Rubino: odpowiem Ci pytaniem - a dlaczego wyszedłeś z złożenia, że miałem na myśli Golfa (przecież o tym nie wspomniałem, nie napisałem!?)... Jasne - dla mnie to praktycznie każda Alfa to nic ciekawego, tym bardziej VW, a już na bank Golf - auta których jest pełno i ich nagromadzenia aż mnie muli tym bardziej jak słyszę ich "bossskie" diesle walące spod maski...
PZDR!
P.S.
Ja też mam auto nie pierwszej świeżości i na dodatek najuboższą wersję, a mimo tego przy nim przy Golf, dalej jakościowo kiepsko wypada...heh, ale fenomen!

Forum samochodowe » Alfa Romeo forum » Komentarze do: Nowa Alfa Romeo Milano w pełnej...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: