Forum samochodowe » Toyota forum » Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT?

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-04-28, 18:48      Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT? Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ja21

Post2009-04-28, 18:48      Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT? Odpowiedz z cytatem
To już lepiej wybrać VW Passata EcoFuel, silnik 1.4 TSI - 150KM a jest bardziej oszczędny i ekologiczny od Priusa. Pokazują to ostatnie wyniki testów ADAC EcoTest. Przede wszystkim wygląda o niebo lepiej od Toyoty a średnie spalanie w Passacie to tylko 4,89 kg gazu ziemnego na 100 kilometrów. Lepiej od Toyoty...

Prix

Post2009-04-28, 22:49      Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT? Odpowiedz z cytatem
Przestali by się błaźnić. Przypuszczam, że to tylko kaczka dziennikarka. To, że nowy Golf w wersji BlueMotion będzie miał taki sam poziom zużycia paliwa, a przez to i emisji CO2 co Prius to już czytałem, ale to, że większy i o dużo lepszych osiągach Passat to nie spodziewałem się. Czytało się ilu to zarzuca, że VW jest w tyle w technologiach hybrydowych i daleko mu do Japończyków tylko teraz rodzi się pytanie - po co te hybrydy jak wystarczy zmienić rodzaj paliwa.

ja21

Post2009-04-30, 18:04      Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT? Odpowiedz z cytatem
Dokładnie po co nam hybryda skoro można kupić Passata EcoFuel i mieć 150KM z silnika 1.4 TSI. Na dodatek mamy zdecydowanie większe i o niebo ładniejsze auto od Priusa _Smile

Forum samochodowe » Toyota forum » Komentarze do: Nowa Toyota Prius w sportowej wersji GT?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: