Forum samochodowe » Renault forum » Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-03-03, 21:34      Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ja21

Post2009-03-03, 21:34      Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
Szczerze ma coś w sobie może i jest ładna, ale to nie to samo co Golf GTI! VW powala swoim wyglądem, na ulicy prawię wszyscy się za nim obejrzą a za Renault? Jeżeli będzie w czarnym kolorze to przejedzie kompletnie nie zauważona... w przeciwieństwie do Golfa. Zresztą VW to VW i ludzie widzą że to GTI...

bozeton Audi
A4 Avant 1.9 TDI 165KM 380Nm

Miasto: Rybnik

Post2009-03-04, 09:39      Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
sam mam czarnego VW V GTI DSG, a Megane Sport i tak darze szacunkiem. R26 wygrało plebiscyt na najelpszego Hot Hatcha, pokonało miedzy innymi Audi S3 (265KM)... I nie zgodze sie ze ktos przejdzie obojetny obok Megane. Golf GTI jest bardziej dyskretny niz Megi. To ze TObie sie podoba bardziej to kwestia gustu, a o tym sie nie dyskutuje. No i co masz na mysli piszac : " VW to VW" ?? Twierdzisz ze VW sie nie psuja i sa bezawaryjne? To tylko mit krażacy w polsce i krajach wschodu...

Arczi92

Post2009-03-08, 19:38      Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
Bozeton zgadzam sie z tobą ja21 pisze jak by VW był krzykliwym kompaktem a prawda jest taka że nie wyróżnia się na drodze

Forum samochodowe » Renault forum » Komentarze do: Nowe Renault Megane RS - pierwsze...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: