Forum samochodowe » Opel forum » Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-05-05, 06:18      Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2009-05-05, 06:18      Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z... Odpowiedz z cytatem
Jestem niestety na NIE - nie pojmuje gdzie znikneły charakterystyczne cechy Astry? Teraz to auto stało się jak z japonii, zero niemieckości w wyglądzie. Czy już naprawdę tylko Golf będzie wyglądał na porządne auto z niemiec???

ja21

Post2009-05-05, 21:22      Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z... Odpowiedz z cytatem
Wygląd Astry już nie przypomina stylu niemieckiego, tylko Golf zachował rdzenny niemiecki styl Smile Golf ma wyglądać jak auto dla ludzi on nie ma wyglądać super pięknie jak np. Sirocco, on ma służyć i być niezawodny, takie jest główne założenie. Opel też tak chciał z Astrą, kiedyś może i tak było ale nie teraz... Insignia wygląda fajnie, ale Astra jakoś mi się nie podoba, za bardzo kojarzy mi się z autami koreańskimi...

Forum samochodowe » Opel forum » Komentarze do: Nowy Opel Astra - trzy filmy video z...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: