Forum samochodowe » Seat forum » Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2008-09-20, 14:06      Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
karlone
Crown Victoria

Post2008-09-20, 14:07      Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i... Odpowiedz z cytatem
jak to mówi tede, jedyny słuszny trend stylistyczny to "very bad look" to jest już nudne, jedyną formą piękna jaką wyznają designerzy w ostatnich czasach, to skośne reflektory z zachodzącym na nie elementem stylistycznym. Czy to wszystko co mają nam do zaoferowania?????????? Sami sobie pomyślcie czy jest jakiś model w którym nie ma tego elementu?

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2008-10-07, 10:50      Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i... Odpowiedz z cytatem
O, a ja myślałem, że to Mazda 3 Hatchback... Very Happy

lagunafull

Post2009-03-09, 17:59      Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i... Odpowiedz z cytatem
Mi się stylizacja obecnych aut podoba. Sam szukam jakiegoś kompaktu, a SEAT Ibiza to jeden z moich faworytów. Wersja Ecomotive bije ńa głowę w spalaniu i30!

LukPIW

Miasto: Warszawa

Post2009-03-09, 22:21      Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i... Odpowiedz z cytatem
O wyglądzie nie ma co dyskutować, bo to droga donikąd. Jednemu podoba się to, a innemu co innego. Można podyskutować o funkcjonalności tego auta w mieście, o jego cenie, o zastosowanych systemach, czy wreszcie o wrażeniach z jazdy. Mnie zainteresował system wspomagający ruszanie "pod górkę" - zmora dla wielu kobiet na egzaminie Prawa Jazdy Smile, a tu proszę. Jeżeli zaś chodzi o cenę, to chyba wszyscy producenci aut zdają sobie sprawę z sytuacji jaka panuje na rynku i nie przesadzają...

Forum samochodowe » Seat forum » Komentarze do: Nowy Seat Ibiza - polskie ceny i...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: