Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2008-12-04, 23:05      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Magik25

Post2008-12-04, 23:05      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na... Odpowiedz z cytatem
Zwrot cytuje:DYNAMICZNA SYLWETKA: odebrałem jako żart.

Magenta

Post2008-12-05, 11:49      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na... Odpowiedz z cytatem
To prawda - dynamiczna sylwetke to ma Scirocco, ale w przypadku auta typu Golf Plus wazniejsza od sylwetki jest funkcjonalnosc (wkladanie i wyjmowanie nosidelka z dzieckiem, czy wsiadanie dla osob starszych) i zadanie funkcjonalnosci to auto spelnia wg mnie bardzo dobrze. Ciekawe jak sie beda ksztaltowaly ceny (i czy nowy Plus zalapie sie jeszcze na "nizsze ceny VW")

Abihsot

Post2008-12-08, 08:31      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na... Odpowiedz z cytatem
Zgadzam się. Właśnie zastanawiam się nad nowym samochodem. Rodzina się powiększa i teraz jak jest już 2+2 to jakieś bardziej funkcjonalne autko się przyda. Na liście jednym z kandydatów stojących dość wysoko jest właśnie golfik +. Nie zależy mi kompletnie na sportowym wyglądzie (te czasy sie niestety skończyły) a właśnie na wygodzie i ekonomii.

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Plus - premiera na...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: