Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-05-31, 22:44      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ja21

Post2009-05-31, 22:44      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne... Odpowiedz z cytatem
Fajne autko, mi się zawsze podobał Variant. Tym bardziej że przez rok takowego użytkowałem do celów służbowych Wink Sprawdził się idealnie dlatego mam do niego sentyment i wiem że jest to solidne i dobrze wykonane auto. Tym bardziej że VW montuje w nim naprawdę rewelacyjne, solidne i oszczędne jednostki. A sam wygląd to kwestia gustu. Mi się podoba...

Toolbox

Post2009-06-01, 08:49      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne... Odpowiedz z cytatem
Szósta generacja Golfa podczas ubiegłorocznej prezentacji otrzymała doskonałe oceny za ponadprzeciętny poziom jakości. We wnętrzu dotyczyło to przede wszystkim deski rozdzielczej, której jakość zdecydowanie wyszła poza granice tej klasy samochodów. Taka sama deska rozdzielcza i zegary wraz z seryjnym wskaźnikiem wielofunkcyjnym zostały zastosowane teraz także w nowym Variancie.

Ale niektórym to jeszcze mało ;-D

ja21

Post2009-06-01, 22:39      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne... Odpowiedz z cytatem
Jeżeli ktoś jest fanem VW bądź zna się na temacie ich aut dostrzeże zmiany w nowym Variancie. Najwięcej jest ich w środku, z zewnątrz faktycznie może nie ma ich za wiele. Ale najwięcej chyba zmian jest w technologii no i oczywiście w kwestii bezpieczeństwa - a trzeba przypomnieć że to najbezpieczniejsze auto w swojej klasie

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf Variant - kolejne...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: