Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-03-28, 23:06      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Esond

Post2009-03-28, 23:06      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w... Odpowiedz z cytatem
przegapiłem quale ale w Lipsku dziś byłem Smile mimo wszystko i tak widziałem bolidy - McL i Toyoty z zeszłego sezonu (w tym 2 jest symulator dla odwiedzających ^^)

ja21

Post2009-03-29, 13:39      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w... Odpowiedz z cytatem
Fajny ten model GTD, pamiętam go z Golfa II. Ten stanowi bardzo ciekawą alternatywę dla modelu GTI, co prawda ma słabszy silnik bo 170KM ale jest za to oszczędniejszy i ekologiczny. Spalanie na granicy 4,5L to i tak bardzo dobre osiągnięcie jak na auto z klasy kompakt z takim silnikiem. Ogólnie bardzo fajnie że VW zdecydował się na powtórne wprowadzenie tego modelu i mam nadzieję że z niego nie zrezygnują jak po II generacji.

Toolbox

Post2009-04-03, 07:00      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w... Odpowiedz z cytatem
Nie wierzę w spalanie na poziomie 4,5 litra ale jedno jest pewne 170 konny diesel w kompakcie to jest mocny silnik i auto powinno być bardzo dynamiczne a spalanie będzie napewno conajmniej o połowę niższe niż w benzynowym GTI. W końcu nie każdy musi mieć tak mocne auto jak GTI a jednak chce mieć wszystkie smaczki typu felgi, zderzaki czy foitele i kierownice z GTI - właśnie dlatego jest GTD. Jedynie cena tego modelu mnie trochę niepokoi bo zanosi się, że będzie wyższa nią GTI

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI GTD debiutuje w...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: