Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-02-14, 19:29      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus Odpowiedz z cytatem

Komentowana galeria: Nowy Volkswagen Golf VI Plus

Reklamy
ja21

Post2009-02-14, 19:29      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus Odpowiedz z cytatem
Jak dla mnie wygląda imponująco, fajne rodzinne autko od VW, prezentuje się ciekawie w środku, wszystko jest praktycznie pod ręką z zewnątrz też niczego sobie, po prostu większy Golf. Na dodatek w gamie Golfa są ciekawe silniki szczególnie 2.0 turbo diesel który ma 140km, można nim troszkę poszaleć Smile Cena pewnie też będzie zbliżona do normalnego Golfa a na dodatek VW jako jedyny nie zwiększa cen na modele 2009 - nic tylko kupować Smile

Toolbox

Post2009-04-09, 08:10      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus Odpowiedz z cytatem
No może "imponująco" to zbyt wielkie słowa ale zgodzę się, że wygląda godnie i porządnie. Auto nie jest szalenie popularna ale z pewnością ma wiele zalet a stonowany wygląd to wbrew pozorom dla wielu osób zaleta główna tego auta

ja21

Post2009-04-09, 22:58      Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus Odpowiedz z cytatem
No może mnie poniosło Wink co nie zmienia faktu że Golf Plus, w tej wersji może sprzedawać się lepiej aniżeli poprzednik. Troszkę ich jednak jeździ po Polskich drogach. Auto jest ciekawe i na pewno znajdzie wielu nabywców. Taki rodzinny większy Golf - Plus

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Golf VI Plus
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: