2009-01-10, 11:15 Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo GTI: pierwsze...
Kurcze ale fajna linia (szczerze to trochę za bardzo Ibiza ... ale ja tam vw wszystko wybaczę) I dobrze, że znowu turbo, do takich małych GTI aż się prosi o małe turbo dużej mocy - wciskając gaz mam wrażenie, że jadę na pocisku
Ciekawe czy cena znowu nie zabije tego auta na polskim rynku (tak jak było z obecnym Polo GTI)
ja21
2009-02-14, 20:37 Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo GTI: pierwsze...
Naprawdę ciekawie wygląda to Polo. Na pewno będzie lepszy od aut typu Citroen C2 VTR albo coś w tym stylu. Wyglądem zdecydowanie lepiej ale i pewnie tym co pod maską również będzie przed nimi. Fajnie że do Polówki dodali też różne elementy z Golfa Gti - fajnie się to prezentuje.
Toolbox
2009-03-11, 17:39 Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo GTI: pierwsze...
Teraz po premierze Nowego Polo - zwracam honor! Auto jest piękne w wersji cywilnej więc i GTI będzie boskie. Parę zmian stylkstycznych, duże alusy i nowy szef w klasie wyjedzie na drogę
ja21
2009-03-11, 22:22 Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo GTI: pierwsze...
Jak by mniejszy Golf, ale z podobną ilościom koni mechanicznych. Tak jak wcześniej pisałem, mogę się powtórzyć ale po premierze w Genewie Polo można powiedzieć że auta pokroju C2 VTR czy Swift Sport nie mają się co równać z VW To małe cacko ma 170KM i skrzynie DSG! Czy czymś podobnym mogą poszczycić się wspomniane modele konkurencji...?
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
2009-03-11, 23:00 Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo GTI: pierwsze...
ja21 napisał:
(...) To małe cacko ma 170KM i skrzynie DSG! Czy czymś podobnym mogą poszczycić się wspomniane modele konkurencji...?
I zapomniałeś dodać FWD - i tu jak dla mnie leży pies pogrzebany!