Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-03-07, 21:39      Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Prix

Post2009-03-07, 21:39      Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne... Odpowiedz z cytatem
Generalnie może się podobać. Nowoczesna linia, agresywny przód, środek uporządkowany. Wielkością zbliżył się do poprzednich Golfów, a to już segment wyżej. Wiele nowych silników. Najciekawiej zapowiada się w wersji benzynowej 1,2TSI i opracowywany 1.2 TDI CR w BlueMotion. Ten drugi ma spalać ok 3.3l/100km. Wynik bardziej pasujący do segmentu niżej. Prawdziwy postrach do hybryd.

ja21

Post2009-03-09, 22:04      Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne... Odpowiedz z cytatem
Bardzo fajne jest nowe Polo, myślę że VW trafił w 10 z tym modelem. Ciekawy wygląd przypominający Golfa VI, technologicznie przewyższa swoją konkurencje, spora gama nowoczesnych silników, dla każdego coś dobrego. Spalanie nowego Polo jest rewelacyjne i jeżeli będzie tak oszczędny w rzeczywistości to będzie kolejnym po Golfie hitem sprzedaży!

Toolbox

Post2009-03-10, 07:51      Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne... Odpowiedz z cytatem
NO nie mam pytań! Nowe Polo to istny szok dla mych oczu, jest po prostu idealnie narysowane, piękne auto o mocnym solidnym niemieckim wyglądzie a jednocześnie z odrobina finezji i dobrego stylu. Piękny samochód. Technika jak wiadomo ostatnio u volkswagenów na najwyższym poziomie, niska emisja zanieczyszczeń, dobre właściwości dynamiczne silników, ale jednak wygląd powala najbardziej. Już go chcę!

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Polo V - oficjalne...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: