Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-05-22, 20:12      Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Prix

Post2009-05-22, 20:13      Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
Piszą o wydechu a zapominają o systemie XDS - elektroniczna poprzeczna blokada mechanizmu różnicowego. Nie jest to co prawda 4MOTION, ale inni producenci też takie rozwiązania promują. Zatem można sądzić, że mają to przemyślane.

Toolbox

Post2009-05-23, 06:20      Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
I nie ma mocnych Wink Wydaje mi się, że nawet słynne Megane RS teraz może mieć problem. Górowało przez kilka lat nad Golfem GTI który miał tylko 200 KM ale teraz czasy się zmieniły i nowe RS ma 250 KM a nowy Scirocco R 265 oba FWD więc szanse Megene są mniejsze. Czekam na pierwsze porównania na torze Wink

ja21

Post2009-05-24, 22:22      Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze... Odpowiedz z cytatem
Ja jestem wielkim fanem tego auta, wygląda naprawdę pięknie. Bardzo dobrze że VW wskrzeszył ten model. Mądra decyzja, a samo wykonanie mistrzowskie. Sam model R zachwyca wyglądem, również silnikiem bo 265 koni mechanicznych robi wrażenie. Nie mówiąc o całej reszcie... Naprawdę super auto!

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Nowy Volkswagen Scirocco R - pierwsze...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: