Forum samochodowe » Subaru forum » Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-04-22, 10:42      Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
zacho Suzuki
Samurai :)

Miasto: Jelenia Góra

Post2011-04-22, 10:42      Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na... Odpowiedz z cytatem
Mi to przypomina trochę Chevroleta Cruze a to nie jest marka na której powinno się wzorować Subaru. STi będzie z tego pewnie piękne ale zwykły wygląda gorzej niż Cruze. Do kąt zmierzasz Japonio ?

Toolbox

Post2011-04-25, 06:13      Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na... Odpowiedz z cytatem
Szkoda że Subaru nie pomyśli o zatrudnieniu designera samochodowego Wink Co model to większa porażka stylistyczna, popatrzcie na Kia jak sobie radzi wizualnie po zatrudnieniu Petera Schrayera z europy. Obecnie nawet Volkswageny są stylistycznymi cudeńkami a Subaru nie może

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-04-25, 18:09      Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na... Odpowiedz z cytatem
zacho napisał:
Mi to przypomina trochę Chevroleta Cruze a to nie jest marka na której powinno się wzorować Subaru. STi będzie z tego pewnie piękne ale zwykły wygląda gorzej niż Cruze. Do kąt zmierzasz Japonio ?
Rzeczywiście Subaru nie powinno się wzorować na Chevy'm, bo to...marka z większą tradycją i potencjałem, a nierzadko mocniejszymi i bardziej cenionymi modelami, tylko ten "felerny" Cruze, którego nie uznają fani US Cars, ani Wy sprzedaje się w Stanach jak ciepłe bułeczki i GM zarabia na nim krocie i choć swoją prezencją nie porywa, to wcale bym się nie zdziwił, jakby niedługo przebił Subaru, bo Japonia stylistycznie się powoli gubi, podobnie jak większość marek, która w głowie ma normy i regulacje, a nie styl, charakter... Niestety Impreza powoli dobiega końca!

Forum samochodowe » Subaru forum » Komentarze do: Subaru Impreza Sedan i Hatchback na...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: