Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-04-19, 20:38      Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
umar77

Post2011-04-19, 20:38      Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak... Odpowiedz z cytatem
Wystrój środka rózni się od pozostałych VW, linia nadwozia trochę obniżona co daje dodatkowe efekty, jestem ciekaw jaka będzie reakcja jak na światłach stanie sobie taki garbusik ktory pod maską będzie miał 200KM i pokaże na co go stać

Toolbox

Post2011-04-21, 06:04      Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak... Odpowiedz z cytatem
Fajne są 3 rzeczy, po pierwsze wnętrze jest świetne i mam nadzieję że równie dobre jakościowo co np. w Golfie, po drugie wygląd zyskał na dynamice i ma teraz lekkiego pazurka, po trzecie jest mocna 200 konna jednostka benzynowa

Rio_Ferdinand

Post2012-06-27, 13:54      Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak będzie wyglądał... Odpowiedz z cytatem
Kurczę, daje radę ten wóz! . Podjechałem wczoraj do salonu, w Autoremo mają już chrabąszcza do jazd próbnych, i jestem w szoku do teraz. Na zdjęciach wygląda trochę zbyt futurystycznie, ale na żywo zrozumiałem, dlaczego tak go zaprojektowali a nie inaczej. New Beetle był trochę kobiecy, a ten jest jak nowe Mini – pasuje zarówno eleganckiej kobiecie, jak i chcącemu się pokazać w usportowionym samochodzie facetowi. Niski, masywny, przysadzisty, robi wrażenie. Poziom wyżej niż poprzednik. Coś jak przeskok z Vectry do Insigni. Niesamowite, wróże mu sukces znacznie większy niż New Beetla.

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Beetle na 2012 rok - tak...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: