Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-05-29, 16:37      Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ja21

Post2009-05-29, 16:37      Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body... Odpowiedz z cytatem
Cóż może VW Eos nie jest najpopularniejszym autem, ale ogólnie to udane autko, nie brak mu wdzięku czy dobrego wykonania. Podobno teraz cabrio z miękki dachem zaczynają wracać do łaski, a więc może przyjdzie czas na VW Eos-a.

Toolbox

Post2009-06-01, 08:47      Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body... Odpowiedz z cytatem
Ostatnio coraz więcej limitowanych serii u VW i dodatków fabrycznych. To dobry wybór dla osób chcących zachować pełną gwarancję na auto a jednocześnie pragnących jakiegoś smaczku odróżniającego ich egzemplarz od podobnych. Eos to najładniejsze auto z kompaktowych CC

ja21

Post2009-06-01, 22:31      Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body... Odpowiedz z cytatem
Po prostu VW pozostawia alternatywę dla swoich klientów, wychodzi im na przeciw - inaczej, dbają o klienta - ale posłodziłem Smile

Toolbox

Post2009-06-26, 08:00      Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body... Odpowiedz z cytatem
Widziałem w necie pierwsze zdjęcia nowego Golfa VI Cabrio i z zadowoleniem widzę, że ma miękki dach! Czyli wreszcie powrót do klasyki. Małe roadstery BMW też mają miękkie dachy, Blue Sport tez będzie miał, myślę, że to dobre posunięcie bo zaoszczędza się prawie 200 kg wagi na składanym metalowym dachu

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Eos - nowy, subtelny body...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: