Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2010-05-04, 20:32      Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Prix

Post2010-05-04, 20:32      Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -... Odpowiedz z cytatem
Z nową wersją Golfa (na nowej płycie) w 2013 r. może pojawić wiele rozwiązań. Chodzą pogłoski o hybrydzie (to może wcześniej), elektrycznym, może uda się z HCCI.

Toolbox

Post2010-05-06, 17:35      Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -... Odpowiedz z cytatem
Nieźle choć nie jestem zwolennikiem ani hybryd ani aut elektrycznych. Można mieć nadzieję, że jak za sprawę bierze się Volkswagen to przynajmniej doprowadzi pomysł do końca i auta wyjadą masowo na drogi europy

ja21

Post2010-05-06, 21:30      Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -... Odpowiedz z cytatem
Nie dość że właśnie tak będzie, to na dodatek auto będzie się jakoś prezentować nie to co np. "super eco auto" - Prius - który przy szczegółowym przyjrzeniu się nie jest taki "super eco". Sam również nie jestem zwolennikiem hybryd czy elektronicznych aut, ale jedno jest pewne, Volkswagen łatwo nie odpuście i spodziewać się można porządnych i naprawdę oszczędnych aut.

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Golf Blue-e-Motion Concept -...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: