Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2010-11-06, 07:20      Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2010-11-06, 07:20      Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie... Odpowiedz z cytatem
Jest Eos i to świeżo po liftingu ale faktem jest że w europie po początkowych zachwycie spada popularność aut typu CC a wraca moda na klasyczne "miękkie" cabrio. Golf VI cabrio będzie sprzedawany równolegle z Eosem

umar77

Post2010-11-07, 16:53      Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie... Odpowiedz z cytatem
Jeżeli będzie na bazie Golfa VI z odmianami silnika oszczędnego Blumotion i dwulitrowego 210konnego oraz załadują mu wyposażenie jakie posiada Jetta czy Passat tj. Parkassist czy ACC lub dynamic light assist to myślę że Golf bedzie napewno jednym z najlepiej sprzedających się cabrio na rynku.

Toolbox

Post2010-11-09, 07:06      Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie... Odpowiedz z cytatem
Myślę że w cabrio będzie dostępne conjamniej to wszystko co jest obecnie w Eosie ale ciekaw jestem jak będzie z poziomem bezpieczeństwa bo producenci jako śię nie chwalą testami zderzeniowymi wśród kabrioletów

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Golf kabrio - będzie...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: