Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-03-18, 08:31      Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2009-03-18, 08:31      Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te... Odpowiedz z cytatem
Oto świetny przepis jak oszpecić auto które pomimo upływu lat ciągle fajnie wygląda i jest poządane przez klientów. Obrzydliwy ten kolor i wykończenie. Podobaja mi sie Beetle choć facet w takim samochodzie wygląda conajmniej dziwnie, ale kobiety wyglądaja świetnie Wink Dobra sprawdzona technika i auto na lata.

ja21

Post2009-03-18, 23:36      Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te... Odpowiedz z cytatem
To auto TYLKO dla kobiet Smile Ale jest to dobre auto, dobre silniki, bardzo dobre wykonanie. Wygląd jest kwestią gustu, mi osobiście nawet się podoba ale nie powala mnie na kolana, za to mojej kobiecie bardzo się podoba Smile Miał on być następcą starego poczciwego Garbusa, niestety nie do końca mu się to udało, ale cały czas walczy... Wink Ogólnie to udane auto.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2009-03-19, 09:16      Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te... Odpowiedz z cytatem
Bo był jeden zasadniczy problem - cena - przy czym 1.Garbus był prawdziwym autem dla ludu, tak ten okazał się już tylko dla wybranych... VW obrał tą samą drogę co Mini ze swym Cooperem i choć New Beetle był udanym i urodziwym modelem, to im się jednak nie powiodło (zły czas? problemy z image marki?)... Dziś odświeżony Garbus kosztuje już dużo mniej niż z początku, ale ten fakt też go jakoś nie oszczędza... W każdym razie to auto sprzedaje się jeszcze jeszcze na rynku Północnoamerykańskim, na który w głównej mierze zostało wtedy przewidziane.

SzymonC

Post2009-04-23, 21:53      Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te... Odpowiedz z cytatem
A własnie ze nie tylko dla kobiet, oczywiscie ten kolor i wykonczenie to mi sie zupelnie nie podoba.
Ja sobie takiego kupie w pszyszlosci Razz

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen New Beetle Cabrio na 50-te...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: