2011-06-02, 06:21 Komentarze do: Volkswagen Passat CC - podwyższony...
Kilka tysięcy ludzi wejdzie w posiadanie zwykłego Passata ??? trochę przesadzone stwierdzenie - w 2010 roku Volkswagen sprzedał ok. 960 tys sztuk Passata B6 i B7 - czyli prawie milion a nie kilka tysięcy Zresztą z obserwacji wynika że właściciele Passatów i tak czują się dobrze w swoich autach
Prix
2011-06-04, 21:58 Komentarze do: Volkswagen Passat CC - podwyższony...
Z tymi tysiącami to mała pomyłka W kwietniu w Europie sprzedali prawie 24tyś. CC spotykam co jakiś czas i trzeba powiedzieć, że udał się im. Jakby oferowali jeszcze takie systemy bezpieczeństwa i wspomagania jak w nowym standardowym Passacie to byłby full wypas.
Toolbox
2011-06-05, 06:25 Komentarze do: Volkswagen Passat CC - podwyższony...
Wątpię żeby coś jeszcze zmieniali w CC bo VW już zapowiedział że kończą pracę nad jego następcą. Myślę że pokażą go jeszcze przed Passatem B8. Oba auta są opracowywane jednocześnie i będą technicznie identyczne
TS
2011-09-27, 18:04 Volkswagen Passat CC - podwyższony standard - nasz test
Jeździłem CC 1,8TSI, jest o niebo! ciekawszym, fajniejszym samochodem od obecnego Passata (też próbowałem). CC to ładne materiały, lepsze zawieszenie i prowadzenie, super pozycja. Alfa Romeo 159 jest w mojej opinii chyba jeszcze "fajniejsze", kupiłem jako 4 nowe auto w moim życiorysie po licznych przymiarkach.