Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-05-28, 21:37      Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Prix

Post2009-05-28, 21:37      Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne... Odpowiedz z cytatem
No to dali czadu. Szkoda Sainza. W Paryż-Dakar też był na najlepszej drodze wygrać na Touaregu, ale "załatwili" go organizatorzy. Ciekaw jestem, kto tym razem skasował im auto.
Z tym gazem to szkoda, że u nas nie jest tak popularne CNG jak LPG. Taki Passat TSI EcoFuel to przy obecnych cenach paliw byłby hitem, a tak to chyba tylko na zamówienie sprowadzą.

Toolbox

Post2009-05-29, 07:39      Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne... Odpowiedz z cytatem
To juz drugi raz Scirocco CNG zwyciężają klasę aut o zasilaniu paliwem alternatywnym. Mnie bardziej interesuje Scirocco R i jego pojedynek na torze z Megane RS

ja21

Post2009-05-29, 16:13      Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne... Odpowiedz z cytatem
To było do przewidzenia, widać jak bardzo jest to auto dopracowane, a podejrzewam że to nie koniec. Jak widać można nieźle pojechać na gazie... Smile A co do samego pojedynku Sirocco i Megane to będzie dopiero zabawa, pewnie panowie z Top Gear już kręcą taki odcinek. Co nie zmienia faktu że w moich oczach jest tylko jeden zwycięzca tego pojedynku - VW Sirocco

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Scirocco - podwójne...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: