Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-02-26, 07:48      Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2009-02-26, 07:48      Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią... Odpowiedz z cytatem
Takie auto z napędem tylko na przód pewnie będzie świetne na południu europy (grecja, hiszpania itp.) Po co płacić za 4x4 jeśli jest ciągle sucho i ciepło? W naszych warunkach zdecydowanie lepiej kupić 4x4, czy to zima czy ulewne deszcze bądź fantastyczne "strefy parkowania" na chodnikach taki napęd się przyda. Czytałem gdzieś że Tiguan to hit sprzedaży

ja21

Post2009-02-26, 19:00      Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią... Odpowiedz z cytatem
Tiguan ma najlepszy wzrost sprzedaży od początki roku 2009 w klasie SUV. Jest to bardzo udane auto od VW i myślę że nim mogą zawojować wspomnianą klasę. Już teraz sprzedaję się lepiej od Toyoty czy Nissana, nie wspominając o Hondzie czy Oplu. Ciężko będzie przeskoczyć BMW X3 ale tutaj może zdecydować cena, Tiguan jest tańszy ale tak samo dobry jak X3. Ładny wygląd, ciekawa gama silników - szczególnie 1.4 TSI 150KM - w połączeniu z napędem 4x4 może być bardzo ciekawą alternatywą, osiągami jest porównywalny z konkurencją ale technologicznie VW jest o krok do przodu, patrząc na inne auta. Głównym czynnikiem uważam że i tak będzie dobra cena Tiguana, z drugiej zaś strony VW to solidna i uznana marka, dlatego ludzie też go wybiorą...

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Komentarze do: Volkswagen Tiguan z napędem na przednią...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: