KOMPUTER POKAZUJE CZUJNIK PRZYSPIESZENIA PRZY CLIO 1.5 dCi
Autor
Wiadomość
Krzykas
2008-10-27, 14:58 KOMPUTER POKAZUJE CZUJNIK PRZYSPIESZENIA PRZY CLIO 1.5 dCi
Witam mam problem bo komputer przy moim clio pokazuje ze problem z czujnikiem przyspieszenia i moje clio zaczelo gorzej palic i jak zimne nieraz obroty wibruja bylem juz kilka razy u mechanika i nie wiedza dlaczego tak jest. jak ktos wie co to moze byc to prosze o odpowiedz bardzo dziekuje z gory i pozdrawiam prosze pomuszcie bo juz nie mam sil. I gdzie jest ten czujnik przyspieszenia
Reklamy
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
Miasto: Warszawa
2008-10-31, 08:10 KOMPUTER POKAZUJE CZUJNIK PRZYSPIESZENIA PRZY CLIO 1.5 dCi
SIEMA.Moje pytanie do ciebie to jaki komp ci to pokazuje jeśli diagnostyczny i z oprogramowaniem do wielu samochodów a nie typowo do renault to może to być coś zupełnie innego. A teraz coś na potwierdzenie mych słów: zapaliła sie kontrolka serwice więc czym prędzej na kompa takiego ogólnego bo taniej, diagnoza- modół sterowania wtryskiem paliwa. Nogi miękie ciemno przed oczami w głowie kalkulator rany ile to kosztuje.Nagle olśnienie przcież kolega ma warsztat specjalizacja renault+ francuzy(reszta) za telefon mówie co i jak jade a tam się okazuje że dwie świece się przepaliły i stwierdzone bez podpinania kompa serwice zgasło scenic 1.9 śmiga i no problem.Pozdrawiam
scenic
2008-10-31, 19:57 KOMPUTER POKAZUJE CZUJNIK PRZYSPIESZENIA PRZY CLIO 1.5 dCi
żona kolegi przez pomyłkę zatankowała bp do dCi i takie problemy były z autem kilku mechaników dopiero wymiana paliwa w zbiorniku pomogła.