Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2017-12-03, 13:39      Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Mateu

Post2017-12-03, 13:40      Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a Odpowiedz z cytatem
Lepiej zrobiliby wreszcie Levante z V8 bi-turbo jak w Quattroporte.

lolololo

Post2017-12-05, 08:18      Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a Odpowiedz z cytatem
Ja nie rozumiem skąd się wzięło nazywanie tych wszystkich krów samochodami sportowymi. Z której strony to jest sportowe? 2 tonowa krowa mająca 1,7m to samochód sportowy? To, że testują je na Nurburgring nie czyni z nich samochodów sportowych. Ja mam nogi i mogę biegać, ale to nie czyni ze mnie sportowca.

cziqua BMW
M3

Miasto: Zabrze

Post2017-12-05, 11:28      Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a Odpowiedz z cytatem
Widziałem zdjęcia i jestem zdania, że jest to po prostu brzydkie i wcale nie takie "szybkie" jak niby ma być. Niewiele ma już wspólnego z samochodem sportowym, bo za niedługo będą sportowe autobusy jak tak dalej pójdzie.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Maserati wypuści na rynek kolejnego SUV-a
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: