Forum samochodowe » Mercedes forum » Mercedes 124 coupe
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Mercedes 124 coupe

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-05-21, 19:29      Mercedes 124 coupe Odpowiedz z cytatem
moze cała rzecz w tym ze nie pisze głupot.... a konkretne rady sa wiecej warte i nawet gdy sa zajebiscie ubarwione i ubrane w słowa niz pieknie napisane głupoty!!!!pamietaj.... nie wszystko złoto co sie swieci!!!!nie uwazam sie za wszech wiedzacego bo nie wiem wszystkiego a uwazam ze nawet wiem mało ale opieram swoje tezy na praktyce które przeprowadzam w swoim warsztacie!!!w mechanice siedze juz chyba z 10lat moze i troszke dłuzej ale ciagle mnie cos zaskakuje i zadziwia w samochodach.... i im trafiaja sie ciezsze przypadki do rozwikłania tym bardziej nabiera sie doswiadczenia i wiedzy bo sie ja zbiera do danego przypadku a pózniej mozna ja wykozystac w innym!! i włozenie diesla zasugerowałem w formie ostatecznosci!!!a nie zeby juz wkładał!! lepsze to niz truc silnik a ci co dostali juz w "dupe" przez gaz w mercedesie to wiedza o czym mówie!!! wiec temu wydaje mi sie ze lewandek ucia temat bo nie było sensu prowadzic dialogu bez sensu!!!!

Reklamy
piro

Post2009-05-22, 14:34      Mercedes 124 coupe Odpowiedz z cytatem
no i zobacz arczan potrafisz napisac normalnie i bez fisiu teraz to sie z toba zgodze
mysle ze potraktowales mnie tak bo jestem nowy na forum ale jak to mowia frycowe trzeba placic mysle ze obaj mamy racje tak naprawde bo jak sam dobrze wiesz mercedes mercedesowi nie rowny a co do lewandka mysle ze masz racje przerwal bezsesowny spor o nic mysle ze teraz jakos sie jakos dogadamy i nie pisz ze ja pisze glupoty bo ty troche tez ale mysle ze na tym to polega zeby sie wymieniac doswiadczwniami ty to naprawiasz masz swoje zdanie a ja tym smigam na codzien i sprzedaje czesci do tego i mam wlasne teorie tez sprawdzone

a masz jakas teorie na moj problem z uruchomieniem tych foteli?

pozdrawiam

mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-05-22, 18:23      Mercedes 124 coupe Odpowiedz z cytatem
człowieku potrafie sie wysłowic i to nad wyraz poprawnie.... ale to tylko czasami jak najdzie mnie taka ochota!!!!nie traktuje nikogo na zasadach fali bo czy ty jestes lepszy niz ja i odwrotnie??!! wiec po mojemu nie ma to zadnego sensu!!!a co do mojego wyrazania sie to mówie pisze jek chce i jak sie komus nie podoba to niech nie czyta... proste jak budowa cepa!!! a jak czyta i sie mu nie podoba to ja nie jestem na liscie kontrowersyjnych osób które sie ocenia i uwagi zwraca wiec niech sie buja tylko dobrze!!! nie chce mi sie ciagnac tego tematu!!!! przestaje go sledzic!!!

Forum samochodowe » Mercedes forum » Mercedes 124 coupe Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: