Witam . Chce kupic mercedesa 190 1.8 benzyna jaka jest najlepsza instalacja gazowa czy morze byc tzw.sekwencja ,prosze o porade jaka jest najlepsza instalacje gazowa do tego modelu i silnika jaka zamontowac ,prosze o porady jakies i doswiadczenia z gazem w tym modelu .Czy opłaca sie kupic mercedesa jusz z gazem bo znalazłem jeden z sekwencja i ze zwykłym gazem tak pisza .Z góry dziekuje.
Reklamy
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
kup sobie diesla a nie truj kolejnego mietka gazem.... to moja rada i moja rada,sugestia,porada,i co tam jeszcze chcesz!!mietek nie znosi gazu!!
oczywiscie sie inni beda kłócic ze jest inaczej no ale.... kazdy ma swoje zdanie!!
z tego gazu bedziesz miał tylko wiecej problemów niz to jest warte no ale.... i pózniej juz nie uruchomisz auta na benzynie zeby chodziło tak jak chodzi teraz..... uwierz nam ( mi i lewandkowi) bo wiemy co mówimy.... a po czasie sam sie dowiesz jak zatrujesz mietka.... temu sie nie rozpisujemy bo temat gazu w mietku był tu juz wałkowany 1000 razy..... poszukaj.... poczytaj.... przelicz.... przeanalizuj...
Morze ktos mi powiedziec jakie jest przełorzenie tylnego mostu w mercedesie 190 1.8 benzyna 1992 rok 5 biegowa skrzynia .oznaczenie na moscie bo chce poszukac innego mostu.dzieki