2018-07-24, 21:07 Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
A taka Calibra miała cx 0.21 a czemu bo wtedy GM miał Opla i była stajnia bardziej Amerykańska,a nie niemiecka
Norbert.U.
2018-07-31, 10:52 Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
Po Mercedesie ogólnie sporo się spodziewam. Kilka razy pożyczałem nowe modele w Panek i wysoko postawiły poprzeczkę
fryderyk_i
Miasto: Malbork
2018-08-03, 08:17 Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
Mercedesy od dawien dawna charakteryzuje solidność, jakość, komfort i niezawodność. Kolejne modele tej marki będą tylko otwierdzały nas w przekonaniu, że warto postawić na auto z pod znaku trójramiennej gwiazdy.
artek-g
Mercedes
W204
Miasto: Wrocław
2018-08-22, 14:11 Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
Jest to kolejny argument przemawiający za zakupem A-klasy. Kupując Mercedesa oczekuje się komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak i w trasie. Niby klasa A stworzona jest z myślą o jeździe po mieście, jednak urosła już na tyle, że bardzo dobrze, że zadbali o aerodynamikę i komfortowo będzie można poruszać sie z prędkościami autostradowymi.
Z tego, co dowiedziałem się w Duda Cars, zamówienia na auto będzie można składać pod koniec br., ale pierwsze dostawy będą miały miejsce nie szybciej niż kwietniu 2019. Ja osobiście zastanawiam się nad zakupem, ale poczekam do momentu aż będzie można zobaczyć ten model na żywo i się nim przejechać.