Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-07-24, 21:07      Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
xsawierr

Post2018-07-24, 21:07      Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym... Odpowiedz z cytatem
A taka Calibra miała cx 0.21 a czemu bo wtedy GM miał Opla i była stajnia bardziej Amerykańska,a nie niemiecka

Norbert.U.

Post2018-07-31, 10:52      Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym... Odpowiedz z cytatem
Po Mercedesie ogólnie sporo się spodziewam. Kilka razy pożyczałem nowe modele w Panek i wysoko postawiły poprzeczkę

fryderyk_i

Miasto: Malbork

Post2018-08-03, 08:17      Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym... Odpowiedz z cytatem
Mercedesy od dawien dawna charakteryzuje solidność, jakość, komfort i niezawodność. Kolejne modele tej marki będą tylko otwierdzały nas w przekonaniu, że warto postawić na auto z pod znaku trójramiennej gwiazdy.

artek-g Mercedes
W204

Miasto: Wrocław

Post2018-08-22, 14:11      Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym... Odpowiedz z cytatem
Jest to kolejny argument przemawiający za zakupem A-klasy. Kupując Mercedesa oczekuje się komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak i w trasie. Niby klasa A stworzona jest z myślą o jeździe po mieście, jednak urosła już na tyle, że bardzo dobrze, że zadbali o aerodynamikę i komfortowo będzie można poruszać sie z prędkościami autostradowymi.

Z tego, co dowiedziałem się w Duda Cars, zamówienia na auto będzie można składać pod koniec br., ale pierwsze dostawy będą miały miejsce nie szybciej niż kwietniu 2019. Ja osobiście zastanawiam się nad zakupem, ale poczekam do momentu aż będzie można zobaczyć ten model na żywo i się nim przejechać.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Mercedes A Sedan będzie najbardziej opływowym seryjnym...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: