Forum samochodowe » Mercedes forum » Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie

Autor Wiadomość
anzan

Post2008-01-01, 20:04      Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie Odpowiedz z cytatem
Witam. Potrzebuję Waszej pomocy.Mam c 180 z 1997r, Od jakiegoś czasu nie mogę go odpalić. Trzeba przekręcić kilka razy aż zaskoczy. Potem coś strzela w silniku a jak się rozgrzeje to jest ok.Na dodatek nie ma samochód mocy. Ja zredukuj ę bieg na niższy i probuję wyprzedzać to samochód jak gdyby zrywa się do przodu a potem coś go blokuje. trzeba delikatnie naciskać pedał gazu i wtedy powoli przyspiesza, Jeszcze niedawno "zwijał asfalt".Samochód od ponad miesiąca stoi u mechanika a on nie może znaleźć przyczyny. Uparł się,że to przepływomierz powietrza, ale po wymianie na drugi nic się nie poprawiło. Może to coś z wtryskami a może z sondą a może z zaworami ciśnieniowymi na listwie. Nie wiem co robić, Pomocy Sad Crying or Very sad

Reklamy
lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2008-01-01, 20:09      Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie Odpowiedz z cytatem
Zmien mechanika.

anzan

Post2008-01-01, 20:16      Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie Odpowiedz z cytatem
Zrobię to na pewno , ale co dalej. Potrzebuję podpowiedzi co to może być za przyczyna.

Forum samochodowe » Mercedes forum » Mercedes C180 nie zapalai i nie jedzie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: