Orientujecie się jak jest z logo firmowym , szczegółowo z napisem ALMERA na tyle samochodu?Czy występuje on zawsze?
Chciałam kupić Nissana Almere z 2003r. 1,5 TDI.Wielką znawczynia nie jestem ale zastanowiło mnie to,że na tyle jest tylko logo nissana bez napisu Almera czy może świadczyc to o tym ze samochód był po kolizji, bity itp.?Będę wdzieczna z opinię
W przypadku BMW czy Mercedsa mozna zamowic wersje bez oznaczen. Robi sie to na etapie zamawiania auta. Co do Almery - watpie, zeby masowa produkcja nissana pozwalala na takie ekescesy, Twoje podejrzenia moga byc wiec jak najbardziej na miejscu.
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
zgodze sie z lewandkiem w 100%!!!to juz nie te czasy zeby robic specjalne wydania takich samochodzików miejskch jakim jest almera.... albo komus sie spodobało albo brakowało komus w swoim aucie.... ale z cała pewnoscia jak jestes zainteresowana kupnem podjedz do warsztatu na kanał to ci powiedza czy było cos robione(jak tak to masz podstawe do zbicia ceny)i do lakiernika na sprawdzenie grubosci lakieru..... i zaraz wszystko wyjdzie!!! popatrz dobrze pod wykładzina w bagażniku czy nie jest gdzies blacha zdeformowana albo jakos nie naturalnie odkształcona jub odgieta!! sprawdz szczeliny miedzy klapa a błotnikami z tylu i miedzy drzwiami tylnimi a błotnikami....... i przy okazji jeszcze jak auto bedzie na kanale to niech geometrie sprawdza..... przed tym nic sie nie ukryje!!wyjdzie nawet to czy było uderzenie w kraweznik jak jest dobry sprzet i wprawny mechanik z dobrym okiem (tyklo zeby nie zerkał za bardzo na Ciebie bo mozesz sie niczego nie dowiedziec)