Forum samochodowe » Nissan forum » nissan maxima 3.0 V6 j30 93rok porady potrzebuje!!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

nissan maxima 3.0 V6 j30 93rok porady potrzebuje!!

Autor Wiadomość
mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2010-12-21, 16:29      nissan maxima 3.0 V6 j30 93rok porady potrzebuje!! Odpowiedz z cytatem
Siema!! dawno mnie tu nie było... Smile jak w temacie... potrzebuje wiad na temat tego auta bo genaralnie bardzo mało jest tych modeli juz na naszych drogach.... jakos je wymiotło!! u mnie w Bielsku sa az TRZY sztuki!! uwierzycie!! całe TRZY!! z moja juz wliczona Very Happy
do rzeczy: nie działa mi tempomat, panel kierunku nawiewu ale dmuchawa smiga, jest mały problem z gazem bo nie chodzi na benzynie(nie sprawdzałem jeszcze pompki ani niczego takiego ze wzgledu na brak czasu ze tak powiem... Wink podłacze wtyczki bezposrednio z kompa do wtrysków omijajac modulator z gazu i zabaczymy czy zagada), gasnie na gazie a z tego co pamietam to na benzynie chodziła jak złoto bo budzik zamykała bez problemu 250 a jest na blacie 240. Very Happy, nie chodza wyciaraczki czasówki ale ciągłe i szybkie smigaja.Przekaźnik czasowy?? potrzebuje sciagnac przedni i tylni zderzak a niechce mi sie rozbierac całego auta bo wiadomo... nissan a co to oznacza to pordzewiałe gwinty i w ogóle :/.
jak sie mi cos jeszcze przypomni to napisze... za wszelkie wskazówki i porady bede bardzo wam wdzieczny bo nie mam juz tyle cierpliwosci do nissanów od czasu PATROLA Wink i przypadkiem moze byc o jedna maxime na swiecie mniej Wink

Reklamy
Forum samochodowe » Nissan forum » nissan maxima 3.0 V6 j30 93rok porady potrzebuje!!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: