Forum samochodowe » Nissan forum » Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-08-13, 15:36      Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ronnies3

Post2011-08-13, 15:36      Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy... Odpowiedz z cytatem
Według mnie ten samochód prezentuje sie dobrze, a nawet bardzo dobrze. Nie wiem co się Redakcji w nim nie podoba. Czyżby to, że wygląda inaczej jak wszystkie kabriolety ?

ronnies3

Według mnie ten samochód prezentuje sie dobrze, a nawet bardzo dobrze. Nie wiem co się Redakcji w nim nie podoba. Czyżby to, że wygląda inaczej jak wszystkie kabriolety ?

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-08-14, 09:11      Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy... Odpowiedz z cytatem
To oryginalny pojazd i pewnie sprawia frajdę z jazdy, a jak już czepili się Nissana (uważam, że powstało wiele gorszych, choć Nissany mnie kompletnie nie interesują), to chyba ktoś zapomniał o modelu Joke... sorry - Juke!

Forum samochodowe » Nissan forum » Nissan Murano CrossCabriolet - czy to najbrzydszy...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: