2016-10-31, 19:52 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Może włożą 250KM z CX-9?
kikinmajster
2018-03-10, 00:13 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Ogólnie nowa Mazda CX-5 zaskoczyła mnie całkiem pozytywnie, wprowadzony nowy kolor Soul Red Crystal dobrze kontrastuje z samochodem i jego linią nadwozia. Uważam w ogóle, że producent postarał się i dopracował nowego suva od strony designerskiej bo wyszło to dobrze. A z napędem 4x4 oraz i-ACTIV AWD można trochę poszaleć, ale wiadomo - wszystko w granicach rozsądku w trosce o nasze zdrowie
uchol
2018-03-23, 14:46 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Wcale mnie to nie dziwi, że Mazda CX-5 debiutuje za oceanem. Z tego co wiem została mocno udoskonalona względem swojej poprzedniczki, która także była świetnym modelem. Wydaje mi się, że nowa CX-5 zrobi niezły boom na rynku europejskim, zwłaszcza w Polsce. Zauważam, ze na polskich drogach jeździ coraz więcej mazd.
Romek T
2018-03-28, 07:57 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Tylko silniki stosunkowo słabe. Mogliby wydać wersję sportową
AgnieszkaK
2018-04-24, 07:35 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Jesteśmy właśnie po jeździe próbnej i to jest chyba to, co chcemy mieć. Mazda świetnie się prowadzi, gładko, cicho. Wnętrze jest ładnie zaprojektowane, bardzo wygodne. Taka jazda to sama przyjemność.
toskolnikov
2018-05-01, 10:46 Nowa Mazda CX-5 zadebiutuje w Los Angeles
Nie sadziłem, ale najnowsza Mazda CX-5 wywarła na mnie nie małe wrażenie. Prowadzi się bardzo lekko, człowiek czuje każdy ruch więc z opanowaniem nie ma tutaj problemów. Natomiast wnętrze samochodu jest utrzymane w przyjemnym stonowanym acz nowoczesnym stylu.