Na początku marca odbyło się w Brazylii spotkanie z udziałem mediów, na którym przedstawiono zmodernizowany model Palio, przygotowany na tamtejszy rynek. Wcześniej samochód ten poddawany był „kuracji odmładzającej” w roku 2000 i 2003.
Od momentu premiery w roku 1996 wyprodukowano w pięciu krajach świata ponad 2 mln egzemplarzy Palio hatchback, a także więcej niż 3,5 mln sztuk w ramach całej rodziny modelowej, która obejmuje też samochody Sienna, Albea, Palio Weekend oraz Strada.
Nowe elementy Palio, który w porównaniu z poprzednikiem oferuje bogatszą listę wyposażenia, to m.in. przestronniejsza kabina pasażerska, która teraz jest o 20 mm dłuższa i o 6 mm szersza. Uwagę zwraca całkowicie przeprojektowany przód pojazdu wraz z nowymi kloszami reflektorów, otworem wlotu powietrza oraz maską. Tył Palio jest teraz bardziej „zaokrąglony” i posiada nowe światła.
fiat palio 1.jpg
Opis:
Rozmiar:
92.26 KB
Odsłon:
10153 raz(y)
fiat palio 2.jpg
Opis:
Rozmiar:
83.89 KB
Odsłon:
4023 raz(y)
fiat palio 3.jpg
Opis:
Rozmiar:
100.23 KB
Odsłon:
6235 raz(y)
fiat palio 4.jpg
Opis:
Rozmiar:
101.41 KB
Odsłon:
4041 raz(y)
fiat palio 5.jpg
Opis:
Rozmiar:
118.43 KB
Odsłon:
4170 raz(y)
Reklamy
gustav
Citroen
Saxo
2007-03-12, 20:38 Nowy Fiat Palio
fuuuuuj ochydaaa
wyglada jak karykatura, malutkie koleczka, ogromne swiatla itp...
Rysiek
2007-03-12, 21:40 Nowy Fiat Palio
palio to jeden z najbrzydszych samochodow swiata.. i takim pozostal mimo zmian widze
ADAMOV
Fiat
Palio
Miasto: Łabiszyn
2007-04-30, 12:31 Nowy Fiat Palio
Macie jednak naj*****!!! Teraz mnie wkurzyliście. Palio jest i był śliczny! Kocham go bardziej, niż brata. Nie dostrzegacie dzieła sztuki. Poogladajcie sobie parę filmów z mojej strony to przekonacie się do tego samochodu. Ciekawe co wy macie?! Okularnika Corolle? Muszle 206? Albo jakis inny badziew. To wszystko jest gownem !!!
adamovm.png
Opis:
Rozmiar:
24.96 KB
Odsłon:
3315 raz(y)
Presley
Miasto: Gdańsk
2007-04-30, 12:39 Nowy Fiat Palio
Ke ? A wogóle, to wszyscy w domu zdrowi ? Dopiero wiosna, a czas grzybobrania dopiero poźnym latem i jesienią, bo już nie wiem co ci zaszkodziło.
Fiat Palio jest znakomitym autem, pieknym i wartym uwagi. Widze ze nei jest zabogaty(b oz rodz.fiata naqjbogatrzą wersja jest FIAT STILO-konkurowal nawet z bmw,mercedesem). Ale mi nie PIER****** że jest CH***** <predzej macie sami dziadostwo np. ford ecsort <omg>, tico <haha>. Kardy kto poniza samochod prawdopodobnie ma dziadoski badz go nei posiada w obu przypadkach nei stac go min. na uzywaa za 5tys WIENC CISZA JAK MOWICIE O FIACIE PALIO(i innych fiatach)wy podupczeni frajerzy.
Dzienkuje za uwage .