2011-08-30, 21:30 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Ciekawe czy będzie schodził równie dobrze czy zagrozi mu poważny rywal ze stajni VW, bo patrząc na nowego UP-a można odnieść wrażenie że to właśnie od podbije rynek
Toolbox
2011-08-31, 06:27 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Nie będzie już tak łatwo jak kiedyś, klienci nawet od małych autek oczekują dobrego wyposażenia i wykończenia a nie tandety do jakiej przyzwyczaił nas Fiat. Pytanie kiedy VW pokaże 5 drzwiową wersję Up! i ile będzie kosztować
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
2011-09-01, 16:23 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Jak zazwyczaj w papce marketingowej trzeba jasno rozgraniczyć dwa pojęcia: "nowy" (np. lifting), a "kompletnie nowy". Mi przynajmniej wygląda to TYLKO na zaawansowany lifting...
Carster
2011-11-04, 15:43 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Myśle, że słowa " a nie tandety do jakiej przyzwyczaił nas Fiat" jest grubo przesadzone. Toolbox, całe życie jak do tej pory mam styczność tylko z Fiatami(od Cinquecento do nowego Bravo) i ani razu jeszcze mnie nie zawiodły, nawet jeśli chodzi o wykończenie, które nie jest wysublimowane ale bardzo funkcjonalne.
W przypadku nowej Pandy jest tak, że mimo swoich wad, przez ekspertów została zakwalifikowana do ścisłego finału Autobest 2012 także coś jednak musi mieć w sobie:)
Fiatmaniak
2011-11-21, 19:05 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Masakra jakaś z tymi komentarzami typu Fiat to tandeta, złom itd. ludzie czy jechaliście jakimś fiatem poza 126p lub 125p? Chociaż tyle co znosiły Polskie Fiaty nowoczesne samochody na pewno nie wytrzymają. A co do Pandy to moim zdaniem jest świetna zarówno wizualnie jak i pod względem wyposażenia. Mam nadzieję że będzie kontynuowała dobrą passę poprzedniczki.
Jano
2011-11-27, 12:30 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Fajna! Śmieszą mnie złe opinie fiata przez ludzi którzy nigdy nie jeździli współczesnymi Fiatami.Ja miałem już kilkanaście różnych samochodów ostatnio miałem Skodę i WW i uwierzcie że to jest wielka lipa.Teraz mam Fiata przejechałem 119 tys km . i nie wiem o naprawach.Jasne że nie ma tam komfortu Mercedesa ale to nie te pieniądze .A do firmy to nie ma lepszych samochodów jak Ducato i Doblo.
radush
2011-12-11, 18:13 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Właśnie to jest Polska mentalność. Nie potrafimy wierzyć w to, że coś może się polepszyć. Zamiast kupić takiego nowego, świetnego Fiata za niewielkie pieniądze, to jako społeczeństwo wolimy kupować przedwojenne machiny, bo to przecież niemieckie, solidne. Polecam jazdę każdemu Fiatem, bo to naprawdę może zmienić nasze spojrzenie na świat.
4wheel
2011-12-16, 09:38 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Ja miałem styczność z różnymi Fiatami, zarówno nowymi jak i 126p (tyle co przeżył maluszek inne auto na pewno nie wytrzyma). Dla mnie Fiat jest firmą która produkuje naprawdę dobre auta, niezawodne, solidne i niedrogie zarówno w zakupie jak i eksploatacji. Ale reklamę zrobiłem ale tak jest prawda.
felga
2012-03-05, 01:34 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Prezencja ciekawa no i nowa Panda jest o wiele większa od starszych wersji. Udana wersja
automoto
2012-03-05, 01:35 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Panda II nie miała konkurencji, a Panda III ma, ale myślę, że spokojnie sobie z nią poradzi - wiwat nowe pomysły byle do przodu
serwus
2012-03-05, 01:38 Nowy Fiat Panda - pierwsze oficjalne zdjęcia!
Wolę wersję Lounge, bo ma odtwarzacz CD z mp3 i 15-to calowe aluminiowe koła.