Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej

Gdzie kupujecie OC/AC ?
Ubezpieczalnia (np. PZU)
0%
 0%  [ 0 ]
Multiagent/Agent
100%
 100%  [ 1 ]
Porównywarka (Rankomat itp.)
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 1

Autor Wiadomość
zen404

Post2017-07-29, 21:17      OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich forumowiczów,

mam pytanie, sądzę że bardzo na czasie, w związku z ostatnimi podwyżkami.. Gdzie kupujecie swoje OC/AC korzystacie z usług zaufanego multiagenta, bezpośrednio z ubezpieczyciela czy może z jakiejś porównywarki internetowej (jeżeli tak to jakiej )?

Ja dzieląc się moim doświadczeniem, muszę przyznać że zawsze najlepszą ofertę dostaje u multiagenta. Porównywarki internetowe pokazują mi jakieś ceny z kosmosu 500 zł wyższej niż powinienem zapłacić (za najtańsze OC), w ubezpieczalni cena taka średnia, a agent jakoś zawsze jest wstanie zaoferować najtaniej.

Ciekawi mnie czy macie podobne odczucia ? W Anglii każdy korzysta z porównywarki i tam jakoś są wstanie zaproponować przez internet fajną ofertę, a u nas ...

Reklamy
TwojeOleje_pl

Post2017-08-03, 09:44      OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej Odpowiedz z cytatem
Ja zawsze staram się korzystać ze specjalnych porównywarek cen ubezpieczeń, po czym dopiero wybrać tą opcje oraz firmę która będzie nam najbardziej odpowiadać pod względem finansowym czy zakresu oferowanego ubezpieczenia.

Altis

Miasto: Kielce

Post2018-06-05, 13:32      OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej Odpowiedz z cytatem
w multi-ubezpieczeniach

Negocjato_pl

Post2018-06-19, 10:50      OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej Odpowiedz z cytatem
Niekoniecznie, akurat tutaj trzeba na bieżąco sprawdzać i monitorować oferty TU i wybrać tą która w naszym przypadku będzie korzystna. Ceny ubezpieczeń i tak poszły w górę, nie wspominając o AC.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » OC/AC gdzie tak naprawdę kupujecie najkorzystniej
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: