Forum samochodowe » Skoda forum » Octavia 1.9 TDI - problem z klaksonem i temperaturą
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Octavia 1.9 TDI - problem z klaksonem i temperaturą

Autor Wiadomość
Bystry

Post2008-10-29, 10:31      Octavia 1.9 TDI - problem z klaksonem i temperaturą Odpowiedz z cytatem
witam jestem tu nowy i prosze o porade mam octavie 1.9 tdi 110km zauwazylem ze od jakiegos czasu wskaznik temp. mi wariuje tzn. po odpaleniu auta normalnie sie nagrzewa dochodzi do polowy po czym po jakims dluszym czasie jazdy czy to normalnej takiej plynnej czy po miescie w korkach temperatura na wskaznoku spada do zera i dlugo stoi w tej pozycji po czym po dluzszym czasie stara sie wrocic do normy co to moze byc??? a druga sprawa jest taka ze po weselu przestal dzialac mi klakson jak to na weselu za duzo trabilem i sie przepalil teraz tylko tyka wsadzilem nowy bezpiecznik i klakson zatrabil tylko 3 razy i bezpiecznik do wymiany i tak moge wymieniac bezpiecziki do oporu czy wiecie moze gdzie lezy przyczyna tych awarii dziekuje za opowiedz pozdrawiam.

Reklamy
Forum samochodowe » Skoda forum » Octavia 1.9 TDI - problem z klaksonem i temperaturą
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: