Forum samochodowe » Opel forum » Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-10-30, 16:37      Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
pawel

Post2011-10-30, 16:37      Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM... Odpowiedz z cytatem
Nie wiem, ale jak dla mnie Chevrolet wygląda o niebo ładniej

Gietki1990

Post2011-10-30, 22:50      Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM... Odpowiedz z cytatem
eee... z przodu honda civic a z tyłu jeszcze o od Biedy może być .... a co do zainteresowania w USA to się nie dziwie tam na topie są ekoludki ... zresztą to taki naród że gdyby rozgłosić im że np. Kupujcie czyste powietrze w spreju do oddychania bo ono jest zdrowsze to pewnie by to kupili . ;p ... Ale cóż ... zastanawia mnie tylko jedno co jest mniej szkodliwe dla środowiska zbudowanie eko Auta czy zwykłego diesla czy benzyniaka ?? HHHyymmm... ??

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-11-01, 19:08      Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM... Odpowiedz z cytatem
Niestety w USA Volt nie święci aż takich triumfów, jakby to się mogło wydawać a przynajmniej jest to bardziej sztucznie napędzane, niż rzeczywiste wyniki - stoją za nim ogromne środki marketingowe, lecz Amerykanie chętniej wybierają np. Cruze'a z oszczędnym silnikiem.

Forum samochodowe » Opel forum » Opel Ampera cieszy się ogromnym zainteresowaniem. GM...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: