Forum samochodowe » Opel forum » Opel ecoFLEX Experience-konkurs.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Opel ecoFLEX Experience-konkurs.

Autor Wiadomość
Green Drivers Wanted

Post2010-05-13, 15:08      Opel ecoFLEX Experience-konkurs. Odpowiedz z cytatem
Panowie, miło mi poinformować, że konkurs Opla ecoFLEX Experience już wystartował. Główną nagrodą jest Opel Ampera. Zapraszam do rozwiązywania ekologicznego quizu, dzięki któremu dowiecie się jakimi ekologicznymi kierowcami jesteście.
Aby wziąć w nim udział wystarczy wypełnić formularz rejestracyjny na tej stronie : www.ecoflex-experience.com/pl/game.php . Dodatkowo więcej informacji znajdziecie na naszym profilu na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/GreenDriversWanted/110825485626369. Powodzienia!
------------------------
Oficjalny moderator konkursu Opel „Green Drivers Wanted”.

Reklamy
johny88

Post2010-05-13, 16:00      Opel ecoFLEX Experience-konkurs. Odpowiedz z cytatem
Wziąłem udział w tym konkursie i zaklasyfikowałem się do drugiego etapu Very Happy

Green Drivers Wanted

Post2010-05-13, 16:24      Opel ecoFLEX Experience-konkurs. Odpowiedz z cytatem
johny88 napisał:
Wziąłem udział w tym konkursie i zaklasyfikowałem się do drugiego etapu Very Happy

Johny88,
Główna nagroda to Opel Ampera-jeden z pierwszych, produkcyjnych egzemplarzy, pozostałe nagrody to nowy Opel Astra ecoFLEX oraz Opel Corsa ecoFLEX -– samochody o wspaniałej, dynamicznej sylwetce – całkowicie przyjazne dla natury.

Nasz konkurs składa się z 3 etapów:

1 – Konkurs internetowy, w którym należy odpowiedzieć w jak najkrótszym czasie na 10 pytań dotyczących ekologicznej jazdy. Aby zakwalifikować się do drugiego etapu należy zdobyć wystarczającą liczbę punktów. W każdej chwili można poprawić swój wynik próbując jeszcze raz.

2 – Internetowy symulator jazdy: należy pokonać etap wirtualnej gry w jak najkrótszym czasie. Uczestnicy z poszczególnych krajów, którzy zdobędą największą ilość punktów wezmą udział w ostatnim etapie konkursu.

3 – Prawdziwa jazda: finał konkursu odbędzie się w Kopenhadze i Malmö w dniach 22-24 lipca 2010 roku, tu kierowcy będą mogli udowodnić swoje umiejętności ekologicznej jazdy, zasiadając za kierownicą modeli ecoFLEX.

Więcej informacji do zapoznania się, dostępne tutaj: http://www.ecoflex-experience.com/pl/game.php .

------------------------
Oficjalny moderator konkursu Opel „Green Drivers Wanted”.

Forum samochodowe » Opel forum » Opel ecoFLEX Experience-konkurs.
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: