Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-04-23, 19:43      Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Szmelc

Post2018-04-23, 19:43      Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line Odpowiedz z cytatem
Gdzie temu francuskiemu szmelcowi do Merca GLA..

xsawierr

Post2018-04-24, 13:51      Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line Odpowiedz z cytatem
Dokładnie sprzedawcy z Opla dostali hopla. Osobiście niemieckich aut nie na widzę jak własnej śmierci,ale konkurować z Q 3 mając 1.2 pod maską ? Duster w nowej wersji ma większe motory

mlody745

Post2018-04-25, 13:33      Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line Odpowiedz z cytatem
zastanawiam sie nad zakupem suva . obecnie jestem zdecydowany na rextona. grandland wizualnie, technicznie ok, ale cena trochę jak dla mnie za wysoka

lukas7

Post2018-04-28, 18:54      Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line Odpowiedz z cytatem
Nie tak dawno wypożyczałem w Panek roczny model Opla i jeśli chodzi już o jego wyposażenie to mi odpowiadało. Na dłużej trasie utrzymywało wysoki komfort jazdy.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel Grandland X w dobrze wyposażonej wersji Design Line
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: