Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-08-22, 17:33      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem

Reklamy
rymek3

Post2018-08-22, 17:33      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem
W Panek widziałem, że maja nowy model Opla, zastanawiam się czy go nie wypróbować

eedgar

Post2018-08-25, 22:33      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem
Bo ja wiem czy taki nowy ten wizerunek? W sumie z elektrycznych konceptów to do mnie esiv bardziej przemawia ale póki w kraju nie ma ładowarek ile trzeba, nie podchodze do tematu ewentualnego kupna

arleta.L Skoada Fabia

Miasto: Bielsko-Biała

Post2018-08-28, 10:23      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem
Autko bardzo spodobało mi się i życzę sobie aby weszło do produkcji. STylistyka bardzo nowoczesna, a sam wygląd zewnętrzy super. Ciekawa jestem jakie będzie mieć silniki.

arleta.L Skoada Fabia

Miasto: Bielsko-Biała

Post2018-08-28, 10:23      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem
Autko bardzo spodobało mi się i życzę sobie aby weszło do produkcji. STylistyka bardzo nowoczesna, a sam wygląd zewnętrzy super. Ciekawa jestem jakie będzie mieć silniki.

majsterklepka

Post2018-08-29, 09:32      Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki Odpowiedz z cytatem
Jakoś te elektryczne auta mi się nie podobają. Nie mają tego czegoś w sobie. Jak już maiałbym któreś wybrać to najlepiej prezentuje się mirai, a z dostępnych na naszym rynku to sam nie wiem...

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel GT X Experimental - zapowiedź nowej stylistyki marki
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: