Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-01-09, 14:04      Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL Odpowiedz z cytatem

Reklamy
gagatek27

Post2019-01-09, 14:04      Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL Odpowiedz z cytatem
Ale syf! Z dostawczaka nigdy nie będzie osobowego vana! Jeździłem Berlingo, T6, Transitem i te auta nie maja nic wspólnego z osobowym vanem. Zwykłe lenistwo ze strony francuzów. Napis Life , active, itp na karoserii przeszklonego dostawczaka nie podniesie ani komfortu ani prestiżu auta.

Qbol

Post2019-01-09, 20:32      Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL Odpowiedz z cytatem
Zgadzam się z gagatek27. Czekałem na Zafire bo miałem nadzieje że podąży kierunkiem insygni. Miała stracić na wadze zyskując lepsza dynamikę ale zachowując swoją funkcjonalność i charakter ostatnich modeli. Cieżko znaleść 7 osobowe auto, które nie jest Suvem albo wielkim paskudnym Vanem.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Opel Zafira Life - rodzinny model w rozmiarze XXL
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: