Forum samochodowe » Volvo forum » Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się

Autor Wiadomość
kongru24 Volvo, Opel, BMW
S40, Omega, E36

Miasto: Radom

Post2010-04-07, 09:15      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich, mam problem i potrzebuje pomocy. Mam Volvo S40 1.8 juz ponad 4 lata, znam go prawie na pamiec, mam zalozona zwykla instalacje gazowa ale nigdy nie mialem problemow, od jakis 2 tygodni zapalila mi sie kontrolka (pomaranczowa i na niej przekreslony rysunek samochodu), bylem u mechanika ale on mowi ze nie ma pojecia od czego ona jest (chu... nie mechanik, stwierdzilem) ale dwaj nastepni tez tak mi powiedzieli. A caly problem w tym ze od czasu jej zapalenia strasznie oslabil sie silnik, wczesniej lepiej chodzil na gazie niz na benzynie ale teraz jest masakra, jak ruszam i wrzuce 2 bieg i chce przyspieszyc to tak jakby sie dlawil. jak ktos ma pojecie o co chodzi to prosze o pomoc.

Reklamy
Easy Hyundai
Getz

Miasto: Bardo

Post2010-04-07, 15:27      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
Czy kupując samochód nie posiadacie instrukcji obsługi? Tam zawsze wszystko jest opisane. Napisałem w twoim imieniu do Volvo, pisz na PW w razie konieczności.

Easy Hyundai
Getz

Post2010-04-08, 17:04      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
Dostałem tylko tyle...

Cytat:
Szanowny Panie,

dziękujemy za zainteresowanie samochodami marki Volvo. W nawiązaniu do Pańskiego pytania serdecznie zapraszamy do kontaktu z najbliższym Autoryzowanym Serwisem Volvo Auto Polska, którego pracownicy udziela Panu szczegółowych informacji w interesującej Pana sprawie. Adresy i numery kontaktowe Autoryzowanych Serwisów Volvo znajdzie Pan na stronie internetowej: http://www.dealervolvo.pl/

W razie dodatkowych pytań serdecznie zapraszamy do kontaktu z Centrum Kontaktu Volvo Auto Polska pod numerem telefonu 0 801 186 586 lub 0 502 286 586.

kongru24 Volvo, Opel, BMW
S40, Omega, E36

Miasto: Radom

Post2010-04-09, 11:16      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
heh, no tak i skasują mnie niezle, a jakis inny sposob?

Easy Hyundai
Getz

Post2010-04-09, 14:16      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
Popytaj na forum Volvo, powinni wiedzieć co oznacza ów ikonka. A jak możesz to prześlij nam tutaj fotkę z tą zapaloną ikonką.

fidzi

Post2010-04-27, 09:17      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
Jak masz starsze Volvo 4 lub więcej lat to obejmuje Cię wiosenna akcja serwisowa 4+ są niezłe rabaty więc może spróbuj w serwisie tylko że niestety powoli się kończy bo trwa do 30 kwietnia.

Marsellus

Miasto: Warszawa

Post2010-04-27, 10:51      Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się Odpowiedz z cytatem
dokładnie jeśli mozesz to skorzystaj z tej akcji serwisowej oni najszybciej odp. Ci na wszystkie pytania

Forum samochodowe » Volvo forum » Po zapaleniu sie lampki strasznie oslabił się
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: