Forum samochodowe » Mercedes forum » Podaję do sądu serwis Mercedes
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Podaję do sądu serwis Mercedes

Autor Wiadomość
adam.p

Post2010-04-23, 18:42      Podaję do sądu serwis Mercedes Odpowiedz z cytatem
Mieszkam w Wielkiej Brytanii od kilku lat, postanowiłem kupić samochód bez awaryjny, który przysłuży mi jeszcze kilka dobrych lat. Kupiłem Mercedesa klasy A 160, rocznik 2001, napędzanym benzynowym silnikiem, postanowiłem zrobić kosztowny przegląd w salonie Mercedesa żeby uchronić się przed awariami. W serwisie Mercedesa wycenili mi cały przegląd, za który zapłaciłem. Po wyjeździe z przeglądu na miasto, rodzice zauważyli zbyt niski poziom ciśnienia w oponach. Pojechawszy na stację paliw okazało się, że ciśnienie wynosi 14 Psi na 26, przewidziane przez producenta. Miałem ciśnienie jak w rowerze. Jestem zajęty pracą, wiec ominąłem ten problem .Później na przeglądzie technicznym miałem wymienić lewy reflektor, wiec udałem się do serwisu Mercedesa, w którym zapłaciłem 230 funtów za nowy reflektor. Na przeglądzie okazało się, że jest źle ustawiony, był zbyt nisko jakby żarówka opadła.

Cały post poprawiłem, był to istny bełkot i wyglądał jak wypracowanie dzieciaka z 2 klasy podstawówki. Pisz na następny raz poprawnie, uważaj na znaki interpunkcyjne i ortograficzne - Easy.

Reklamy
Easy Hyundai
Getz

Miasto: Bardo

Post2010-04-23, 19:29      Podaję do sądu serwis Mercedes Odpowiedz z cytatem
Cały twój post poprawiłem, był to istny bełkot i wyglądał jak wypracowanie dzieciaka z 2 klasy podstawówki. Pisz na następny raz poprawnie, uważaj na znaki interpunkcyjne i ortograficzne.

Co do tych twoich problemów, to żadne problemy. O ciśnienie dba się samemu, więc podjechanie i dopompowanie normalnemu mężczyźnie nie powinno sprawić problemów, a reflektor jeśli jest źle ustawiony, ustawiają podczas przeglądu technicznego.

gelo72

Post2010-06-21, 21:37      Podaję do sądu serwis Mercedes Odpowiedz z cytatem
a o co chcesz podać mercedesa do sądu??? Very Happy co napiszesz w pozwie sądowym ,ze ci powietrza nie dopompowalii? albo że lampa zle ustawiona ?

Forum samochodowe » Mercedes forum » Podaję do sądu serwis Mercedes
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: