Forum samochodowe » Mercedes forum » POMOCY !!! Mercedes C200K problem z recznym i pikaniem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

POMOCY !!! Mercedes C200K problem z recznym i pikaniem

Autor Wiadomość
lelo07 Mercedes
C200K

Post2008-03-19, 12:07      POMOCY !!! Mercedes C200K problem z recznym i pikaniem Odpowiedz z cytatem
Pomocy znawcy Mercedesa !! Podczas jazdy caly czas miga mi kontrolka recznego, a przy tym towarzyszy mu denerwujace pikanie !! Co to moze oznaczac ?? Wszystko dziala poprawnie reczny jest OK wiec z jakiej paki mi to pika i miga ?? Jak to wylaczyc ?? Gdzie znajde bezpiecznik do hamulca recznego ?? Dzieki i Pozdro

Reklamy
as010 MERCEDES
VITO 110D, E300 TD

Miasto: MYSLOWICE

Post2008-03-20, 04:44      POMOCY !!! Mercedes C200K problem z recznym i pikaniem Odpowiedz z cytatem
przy recznym jest taki wlacznik jak przy stopie- po zaciagnieciu recznego wlacza kontrolke- najprawdopodobniej sie zawiesil i nie odbil spowrotem po spuszczeniu recznego (zakladam ze jest spuszczony) i dlatego podaje sygnal ze niby jest zaciagniety a to pikanie to jest alarm zebys z zaciagnietym recznym nie jezdzil

ps nie wiem gdzie on sie znajduje ale mysle ze przy pedale albo dzwigni odblokowywania

Forum samochodowe » Mercedes forum » POMOCY !!! Mercedes C200K problem z recznym i pikaniem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: